Umjetne travnate površine punjene su pijeskom ili pješčanim/gumenim granulama i izložene su konstantnim utjecajima iz okoliša kao što su pelud, prašina ili lišće. Zbog čestog korištenja terena, a pomanjkanja brige za isti, zbog čega je bazni materijal pritisnut. Gore navedeno rezultira velikom tvrdoćom površine i smanjenom funkcijom drenažnog efekta.

Naš proces automatskog dubinskog čišćenja je efektivan, pouzdan, održiv, i nježan za okoliš. Certificirano čišćenje pruža sigurnost kako nama tako i našim klijentima. Naši strojevi mogu čistiti i granule veličine 7-8 mm što ih čini pogodnim i za čišćenje gravel površina.

Kamene i akrilne površine su izložene raznim utjecajima iz okoliša kroz cijelu godinu. Na njih tako utječu i zagađenje zraka, pelud, ljudi, vremenski uvjeti i slično. Sve nabrojeno se negativno odražava na estetiku i funkcionalnost, ali i sigurnost takvih površina zbog čega ih je potrebno konstantno i kvalitetno održavati.

Kiša, vjetar i zagađenje okoliša uzrokuju čestice prljavštine i razna nečistoće u strukturi sintetičkog poda s otvorenim porama. To rezultira začepljenjem pora i tako pojavom mahovine i algi te smanjenje funkcionalnosti sustava odvodnje. posljedično, površina postaje skliska, puca, rizik za nastanak ozljeda sportaša raste.

Koristimo koji je materijal osobito pogodan i za vanjske i za unutarnje prostore kao što su: sportska igrališta, dvorane, teretane, parkovi, škole i slično.

Mi kao tvrtka vjerujemo da svako dijete ima pravo na igru te da civilno društvo ima moralnu obavezu omogućiti djeci da odrastaju u zdravom i sigurnom okruženju.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Brinemo se o vama i o vašem zdravlju, stalo nam je do vašeg mišljenja.

Hamag-Bicro
europska-unija