Naš proces

Automatsko dubinsko čišćenje


Naš proces automatskog dubinskog čišćenja je efektivan, pouzdan, održiv, i nježan za okoliš. Certificirano čišćenje pruža sigurnost kako nama tako i našim klijentima. Naši strojevi mogu čistiti i granule veličine 7-8 mm što ih čini pogodnim i za čišćenje gravel površina.


Sandmaster

Jedinstvena tehnologija dubinskog čišćenja pijeska koja već korišteni prijesak vraća u početno stanje čistoće.

Koje su prednosti čišćenja sa Sandmasterom?


1. Pažljivo filtriranje čestica prljavštine


Zbog postojećeg mehaničkog filtera za čišćenje pijeska, čak se i najmanje čestice mogu ukloniti. Svjesna odluka da se ne koriste vibrirajući pokreti, već isključivo filtriranje kroz mehanički filter, sprječavaju se daljnja raspadanja organskih tvari (izmet, lišće itd.).


2. Prozračivanje tla


Čišćenje pijeska moguće je do 40 cm dubine. Kao rezultat toga, razina kiselosti pijeska stabilizirana je i uklanjaju se truli miri si.3. Zaštita od pada


Očišćen pijesak je prozračan te je ugodniji za hodanje i igru.


4. Certifikat


TÜV SUD certifikat za kvalitetu čišćenja.

Sandmaster u akciji

parallax background

Zaštitite površine od neželjenog izmeta mačaka i pasa bez štete ljudima, životinjama ili biljakama!

Dodatak

Kot-stop zaštita pijeska


Kot-Stop štiti površine od neželjenog izmeta mačaka i pasa. Kot-stop je blag prema okolišu te ne nanosi štetu ljudima, životinjama ili biljkama. Upravo tim sredstvom mogu se zaštititi i dječji pješčanici.

proizvod sadrži aktivne sastojke prirodnih aroma s jakim mirisom mesa. Kada se nanese na površine koje se žele zaštititi (npr. staze, travnjake u parkovima, pijeska za dječja igrališta) stvara miris koji mačke i pse podsjeća na posude s hranom, a u njih ne bi nikada obavili nuždu pa tako neće niti na površine koje im mirišu na hranu.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Brinemo se o vama i o vašem zdravlju, stalo nam je do vašeg mišljenja.

Hamag-Bicro
europska-unija