Tko smo?

Buco-sport je dugogodišnja obiteljska tvrtka u Hrvatskoj.


Buco-sport je kroz prodaju sportske opreme renomiranih brandova došao do ovoga gdje smo sada. U posljednje dvije godine svoje poslovanje temeljimo na inovativnosti i uvođenju najmodernijih načina održavanja, čišćenja i postavljanja sportskih terena, dječjih igrališta i javnih površina. Naše metode, oprema, proizvodi, načini čišćenja i održavanja raznih vrsta podloga prilagođeni su prema EU standardima.


Pogledajte našu ponudu

Naša vizija


Mi smo tu da sport podignemo na višu razinu, sportašima osiguramo čist i siguran sportski teren te produžimo vijek trajanja sportskog objekta.


Što pružamo


Sa svojim dugogodišnjem iskustvom pružamo vam brigu, kvalitetu i najvažnije zaštitu vaše imovine.

Što sve čistimo?

Usluga specijalnih čišćenja sportskih terena


Usluga čišćenja svih podnih površina – akril, guma, kamen, umjetna trava, pijesak. Zakvu uslugu na tržištu uz nas nude uglavnom oni čija je primarna djelatnost instalacija i ugradnja terena. Klijenti su u ovom slučaju krajnji korisnici (hoteli, banke, pošte, Fina, manji gradovi), te servisi za čišćenja, tvrtke koje postavljaju terene, koji bi nas najmili za određene poslove koje oni sami ne mogu očistiti kod svojih klijenata. Poslovi su mehaničke prirode te se ne koriste nikakve supstance.

Redovnim održavanjem i čišćenjem sportskih terena uklanjaju se nečistoće i prljavština, što je važno prvenstveno za one koji koriste terene. U Hrvatskoj ne postoji proizvođač opreme koja obavlja tu vrstu posla te smo se zbog toga odlučili za njemačkog proizvođača provjerene kvalitete koji sve usluge čišćenja obavlja prema zadanim europskim standardima kako bi naši klijenti dobili najbollju uslugu na tržištu. Uz gore navedeno, prvi u Hrvatskoj smo uveli zaštitu na sportskim terenima Onda i Maxionda koje svojom visokom fleksibilnošću i otpornošću na udarce omogućavaju veću sigurnost sportašima i ublažavaju neželjene posljedice padova.

parallax background
Javite nam se s povjerenjem!

Mi smo tu da sport podignemo na višu razinu!

Tko nam pomaže do cilja?

Nije samo kupiti, treba i održavati!


Kako su nam do sada glavni kupci bili nogometni klubovi , u razgovoru sa odgovornima iz klubova, zaključili smo da nakon investicije u novo igralište, nitko ne može voditi brigu za održavanjem istog. Većina klubova nema sredstva za opremu i strojeve, čak neki od njih nemaju ni sredstva za plaću oružara - osobe koje bi to svakodnevno čistila. U 2018. godini, potpisali smo suradnju s njemačkom tvrtkom Sandmaster – koja se bavi isključivo takvim poslom. U segmentu čišćenja nudit će se usluge specijalnog čišćenja i održavanja umjetnih terena (plastika,akril, guma). Za sve navedeno postoji već sada veliki interes na tržištu.

Najviše posla obavljamo u segmentu čišćenja, saniranja i održavanja umjetne trave – nogometnih ili tenis terena, a upravo zbog kvalitete obavljenih poslova imamo sve više klijenata. Tijekom višegodišnjeg poslovanja naš tim je stekao iznimno iskustvo, u skladu s najvišim standardima poslovanja, a sve to za boljitak hrvatskog i svjetskog sporta.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Brinemo se o vama i o vašem zdravlju, stalo nam je do vašeg mišljenja.

Hamag-Bicro
europska-unija