Čišćenje i održavanje

Travnati tereni i površine


Umjetne travnate površine punjene su pijeskom ili pješčanim/gumenim granulama i izložene su konstantnim utjecajima iz okoliša kao što su pelud, prašina ili lišće. Zbog čestog korištenja terena, a pomanjkanja brige za isti, zbog čega je bazni materijal pritisnut. Gore navedeno rezultira velikom tvrdoćom površine i smanjenom funkcijom drenažnog efekta. Osim toga, postoji i rizik proklizavanja igrača zbog količine korova, mahovine i algi koji izrastu na travnjaku. Strana tijela kao što su slomljeno staklo, žvakaće gume, opušci cigareta i slično također su dodatan rizik za sportaše. Ovo se odnosi i na nepopunjene umjetne terene (npr. hokej tereni) i pješčana multifunkcionalna igrališta.


Suho čišćenje

Pješčano/gumeno ili pješčano punjenji tereni


Rotirajuća četka podiže zaprljani materijal kojim je teren punjen. Fini i prašni dijelovi se usišu i skupljaju u spremnik. Prljavština s terena kao što su kamenčići, razbijeno staklo, žvakaće gume, opušci cigareta i lišće mogu se pretvoriti u grubu nečistoću na terenu. Uz pomoć četkastog valjka vlakna trave se podižu što više, a materijal koji ju popunjava se izravnava.

Čišćenje i održavanje

Sanacija


Izvodimo sve potrebne rekonstrukcije (rezanje trave po slojevima, podizanje, ljepljenje trave po slojevima, saniranje oštećenih dijelova, vraćanje trave u prvobitni položaj),a nakon sanacije radi se klasični servis terena.


Koje su prednosti čišćenja?

Sanacija umjetne trave

Pratite nas na društvenim mrežama!

Brinemo se o vama i o vašem zdravlju, stalo nam je do vašeg mišljenja.

Hamag-Bicro
europska-unija