Čišćenje i održavanje

Kamene i akrilne površine


Kamene i akrilne površine su izložene raznim utjecajima iz okoliša kroz cijelu godinu. Na njih tako utječu i zagađenje zraka, pelud, ljudi, vremenski uvjeti i slično. Sve nabrojeno se negativno odražava na estetiku i funkcionalnost, ali i sigurnost takvih površina zbog čega ih je potrebno konstantno i kvalitetno održavati.


Proces

Faze čišćenja


Ukupna radna širina prilikom pranja iznosi 80 cm, te se u prvoj fazi podloga zagrijava sa velikim količinama pare, u drugoj fazi se površina četka te u završnoj fazi se sve zajedno usisava u posebno odvojeni usisavač. Radni kapacitet opreme je cca 400- 500 m²/dan, ukoliko su zadovoljeni svi uvijeti prilikom pranja.


Uređaji se pogone zasebnim benzinskim motorima, uređaj za pranje se opskrbljuje vodom iz spremnika iz kombi vozila te tako oprema postaje neovisna o dobavljačima energije kao što su voda, struja, gorivo za zagrijavanje. Kada se vrši usluga pranja i čišćenja na terenu za izvršavanje usluge nije nam potreban niti jedan dodatni izvor energije već sve potrebno dovozimo sa sobom u kombi vozilu na mjesto pranja i čišćenja.

Posebno je impresivno kako specijalno razvijena i patentirana mala jedinica za čišćenje potvrđuje svoje kvalitete u procesu čišćenja. Naime, zahvaljujući njezinim kompaktnim dimenzijama, u mogućnosti je očistiti područja do kojih je teško doći. Uska vrata i prilazi ne predstavljaju joj nikakav problem. Ova jedinica s lakoćom može doći do površina od 1.10 m širine.

Koje su prednosti čišćenja?

Primjeri čišćenja

Pratite nas na društvenim mrežama!

Brinemo se o vama i o vašem zdravlju, stalo nam je do vašeg mišljenja.

Hamag-Bicro
europska-unija